Herkulliset tarjoilut juhliin helposti Savonlinnan seudulle

Juhlatarjoiluista on helppo stressata, mutta näin ei tarvitse olla. HerkkuPekan Savonlinnan leipomossa täytekakut, kahvileivät, piirakat ja muut herkut valmistuvat käsityönä vahvalla ammattitaidolla. Erinomaisen maun takaavat ensiluokkaiset raaka-aineet ja testatut varmat reseptit.

Jos haluat tehdä juhlatarjoilujen valinnan todella helposti, kokosimme HerkkuPekan suosikkitarjoilut helposti tilattavaan juhlatarjoilupakettiin. Valitse suosikkisi makusi ja juhlaseurueen koon mukaan.

10-hengen paketti vadelmakakulla (liha+kalavoileipäkakku)

20-hengen paketti vadelmakakulla (liha+kalavoileipäkakku)

25-hengen paketti suklaakakulla ja lihavoileipäkakulla

Jos haluat valita itse herkut juhlapäivän tarjoilut, niin avasimme herkullisen tarjontamme tälle sivulle nähtäville. Valitse helposti sopiva määrä tarjoiluita juhlaseurueen koon ja ruoka-ainerajoitteiden mukaan. Tarkemmat raaka-ainesisällöt näet tuotesivuilta.

Herkulliset salaatit vievät nälän mennessään

Vihersalaatti valmistetaan rapeasta jääsalaatista, friseesalaattista, punasalaattista ja vuonankaalista. Salaatti on gluteeniton

Ceasar-Salaattimme valmistetaan rapeasta jääsalaatista, oman leipomon marinoimasta kotimaisesta kanasta, caesarkastikkeesta, leipäkuutioista, parmesaanijuustolastuista. Salaatti on gluteeniton, leipäkuutiot pakataan erilliseen astiaan, jonka voit laittaa juhlapöytään tarjolle.

Ruokaisat voileipäkakut ja leivät sopivat salaattien lisukkeiksi

Leipomon omaan sekaleipään tehty lihavoileipäkakku makuna lihaisa palvikinkku.

Kokoina 8-hengen tai 15-hengen kakku.


Leipomon omaan sekaleipään tehty lohivoileipäkakku makuna maistuva kotimainen lämminsavulohi.

Kokoina 8-hengen tai 15-hengen kakku.


Jauhopeukalon lisukkeet juhlapöydän tarjottaviin.

 • Hapanjuureen leivottu siemenleipä. Tämä leipä on myös maidoton ja munaton vaihtoehto.
 • Leipomomme suosituin leipä, Rouheleipä kuuluu myös tarjottaviin juhlapöydän tuotteisiin. Leivästä saa 20 siivua.
 • Perinteinen Karjalanpiirakka
  • Piirakoiden valmistuksessa käytetty voita ja maitoa
 • Munavoi

Juhlapöydän kruunaa suussa sulava täytekakku

Vadelmakermakakku (L)

Kotimaisesta laktoosittomasta kermasta valmistettu marjainen
täytekakku. Päällä vadelmapakasterouhe paikkakunnan vadelmista.
Reunaa koristaa omavalmisteinen reunamuru.


Suklaatäytekakku (L)

Appelsiini-omenatäyte, välissä herkullinen kotimaisesta kermasta
valmistettu suklaamousse. Kakku on kuorrutettu leipomomme omalla
Suklaa-Canash kuorrutteella ja koristeltu suklaakoristeilla.


Makeat herkut täytekakun kaveriksi

Mustikkamoussekakku (G, L)

Vaalean gluteenittomaan kakkupohjaan valmistettu mustikkamarmori-moussekakku.

Kakku on valmistettu kotimaisesta kermasta. Kakku on hyydytetty liivatteella.


Käsintehdyt macarons leivokset. (G,L)

Macarons-leivokset ovat tunnettuja ranskalaisia mantelileivoksia, jotka maistuvat juhlissa kuin juhlissa. Juhlapakettimme sisältävät macarons-lajitelman, jossa on mansikan- ja pistaasin makuisia leivoksia.


Voit tilata kaikki juhlapäivätarjoilut verkkokaupastamme vähintään kaksi arkipäivää ennen juhlia.  Verkkokauppamme tehtyjä tilauksia voit noutaa maanantai - perjantai välisenä aikana.

Herkuttelijoiden asiakaskokemuksia

 • Pärähdyttävän hyvää suklaakakkua! ”Tuomas”
 • Hyviä suolaisia ja makeita syötäviä ”Garage rat”
 • Tuoreet ja monipuoliset herkut; suolaiset ja makeat. ”Merja”
 • Helppo, riittoisa ja runsas kattaus. Suosittelen " Jaana"

Jos et vielä vakuuttunut, niin olet aina tervetullut leipomokahvilaamme toteamaan leipomamme herkut mieleenpainuvan maistuviksi.

Tee juhlapäivän tarjoilut helpoksi napin painalluksella

Tilaa verkkokaupasta:

10-hengen paketti vadelmakakulla (liha+kalavoileipäkakku)

20-hengen paketti vadelmakakulla (liha+ kalavoileipäkakku)

25-hengen paketti suklaakakulla ja lihavoileipäkakulla

   


  Ostoskorisi on tyhjä

  Toimitusehdot

  Nämä toimitusehdot ovat voimassa 01.04.2020 alkaen.

  Verkkokauppa

  Savonlinnan HerkkuPekka Pullapuoti Oy
  olavinkatu 53
  57100 Savonlinna

  015-514999
  info@herkkupekka.fi
  www.herkkupekka.fi
  0820260-0

  Toimitusehdot

  Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

  Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

  Toimitusehdot lyhyesti:

  1. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Viallisesta tuotteesta tulee ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluumme, jolloin tuote voidaan vaihtaa tai hyvittää. Viallinen tuote tulee AINA palauttaa johonkin myymälöistämme, jotta voimme hyvittää tuotteen.

  2. Tuote toimitetaan valitsemallenne päivälle, ei kuitenkaan samalle päivälle, jolloin tilaus tehdään. Tilaus tulee tehdä viimeistään päivää aikaisemmin klo 12.00. Tilauksen maanantai päivälle tulee tehdä viimeistään torstaina klo 13.00 mennessä.

  3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä kahvilaamme puhelimitse 015-514999 tai sähköpostitse verkkokauppa@herkkupekka.fi.

  4. Herkkupekka ei ole korvausvelvollinen jos tuotteet on myyty loppuun tai jos verkkosivuilla on kuva- tai painovirheitä, esimerkiksi tuotteiden kuvauksissa tai teknisissä tiedoissa olevat virheet. virheellisiä hintoja tai hintojen tasauksia. HerkkuPekalla on oikeus korjata mitä tahansa tällaisia virheitä sekä koska tahansa muuttaa tai päivittää tietoja verkkokauppaan.

  Tarkemmat toimitusehdot

  1. Toimitusaika

  Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 2 työpäivää. Tilaus tulee antaa viimeistään noutoa edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä. Suolaisten tuotteiden tilaus tulee antaa viimeistään noutoa edellisenä päivänä klo 10.00 mennessä. Maanantaipäivän tilaukset tulee tehdä viimeistään torstaina klo 13.00 mennessä. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

  2. Toimitustavat

  Tilaamanne tuotteet voitte noutaa myymälästämme myymälän aukioloaikoina.
  Myymälöiden yhteystiedot verkkokaupan alalaidasta.

  Voitte valita myös toimituksen valitsemaanne osoittesseen 10 km säteellä leipomostamme. Tällöin tilauksen vähimmäissumma on 10 euroa. Kuljetukset tapahtuvat maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 12.30 – 16.00 välisenä aikana tai toisin sovittaessa. Meillä ei ole kuljetusta lauantaisin eikä sunnuntaisin.

  3. Maksutavat

  Ostosopimus syntyy, kun HerkkuPekka on vahvistanut tilauksen ja asiakas on vastaanottanut tilausvahvistuksen sähköpostitse. Säilyttäkää tilausvahvistus mahdollisen myöhemmän, tilausta koskevan viestinnän varalle.

  Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

  Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

  Maksupalvelutarjoaja

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  Puhelin: 0207 181830

  Verkkopankit

  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

  4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

  Viallisilla tai väärillä tuotteilla on palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Mikäli haluatte hyvityksen tuotteesta tai uuden tuotteen viallisen tilalle, teidän tulee palauttaa kyseinen tuote myymäläämme.

  Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon puhelimitse numeroon 015-514999 (maanantai-perjantai klo 8.00-14.00)

  Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että valmistamme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).


  5. Reklamaatiot

  Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: verkkokauppa@herkkupekka.fi tai soittamaan 015-514999.


  6. Tilauksen peruminen

  Voitte peruuttaa tilauksenne, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen verkkokauppa@herkkupekka.fi tai soittamalla 015-514999. Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Tilausta ei voi peruuttaa verkkokaupan kautta.

  7. Yhteystiedot

  Savonlinnan HerkkuPekka Pullapuoti Oy
  Olavinkatu 53
  57100 Savonlinna

  p.015-514999

  info@herkkupekka.fi