Nauti helposti ihanista säistä ja hyvästä seurasta maistuvan piknik-kassin kanssa

Herkullisen helppoa.

Nauti piknik-kassista perheen tai ystäväporukan kanssa.


Joko olet herkutellut HerkkuPekan valmistamilla täytetyillä bageleilla tai suussasulavilla macarons leivoksilla?

Nyt on loistava tilaisuus nauttia hyvistä säistä sekä mukavasta seurasta ja mikä parasta Piknik-kassi on valmiiksi pakattu. HerkkuPekan valmistamaan piknik-kassiin on pakattu kevyttä ja herkullista evästä sekä juomaa jotka eivät pienestä helteestä säikähdä. Kassista löydät pientä suolaista ja makeaa purtavaa neljälle ruokailuvälineineen, joten se on helppo nauttia myös ulkoilmassa.


KUVA


Katso kassin sisältö ja tilaa:

- Täytettyjä Bagel leipiä 4 kpl ( Viikoittain vaihtuva täyte )

- Marinoituja hedelmiä 600g

- Talon jääteetä 2x 0,5 l

- Leipomon omia Macarons leivoksia 8 kpl

- servetit, käsipyyhkeet, lusikat, kulhot hedelmille, mukit juomalle

TILAA TÄSTÄ Piknik-kassi 32 eurolla

Tilaa Piknik-kassi verkosta:

Kuluvan viikon kassi on tilattava viimeistään maanantaina klo 23.55 mennessä, jotta ehdimme varmistaa tuoreiden raaka-aineiden saatavuuden.

Verkkokaupassamme maksat tilauksen helposti verkkopankkitunnuksilla tai pankki- ja luottokorteilla.

Piknik-kassia on saatavilla rajoitettu määrä, joten tilaa omasi ajoissa.

Piknik-kassin nouto

Verkkokaupasta tilatut kassit ovat noudettavissa HerkkuPekan leipomosta toimitusviikon keskiviikkona klo 9-16 välisenä aikana.

Herkuttelijoiden kokemuksia

  • Hyviä suolaisia ja makeita syötäviä ”Garage rat”
  • Tuoreet ja monipuoliset herkut; suolaiset ja makeat. ”Merja”

  Tilaa nyt! Rajoitettu erä viikoittain.

  Ostoskorisi on tyhjä

  Toimitusehdot

  Nämä toimitusehdot ovat voimassa 01.04.2020 alkaen.

  Verkkokauppa

  Savonlinnan HerkkuPekka Pullapuoti Oy
  olavinkatu 53
  57100 Savonlinna

  015-514999
  info@herkkupekka.fi
  www.herkkupekka.fi
  0820260-0

  Toimitusehdot

  Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

  Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen.

  Toimitusehdot lyhyesti:

  1. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Viallisesta tuotteesta tulee ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluumme, jolloin tuote voidaan vaihtaa tai hyvittää. Viallinen tuote tulee AINA palauttaa johonkin myymälöistämme, jotta voimme hyvittää tuotteen.

  2. Tuote toimitetaan valitsemallenne päivälle, ei kuitenkaan samalle päivälle, jolloin tilaus tehdään. Tilaus tulee tehdä viimeistään päivää aikaisemmin klo 12.00. Tilauksen maanantai päivälle tulee tehdä viimeistään perjantaina klo 13.00 mennessä.

  3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä kahvilaamme puhelimitse 015-514999 tai sähköpostitse verkkokauppa@herkkupekka.fi.

  4. Herkkupekka ei ole korvausvelvollinen jos tuotteet on myyty loppuun tai jos verkkosivuilla on kuva- tai painovirheitä, esimerkiksi tuotteiden kuvauksissa tai teknisissä tiedoissa olevat virheet. virheellisiä hintoja tai hintojen tasauksia. HerkkuPekalla on oikeus korjata mitä tahansa tällaisia virheitä sekä koska tahansa muuttaa tai päivittää tietoja verkkokauppaan.

  Tarkemmat toimitusehdot

  1. Toimitusaika

  Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 2 työpäivää. Tilaus tulee antaa viimeistään noutoa edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä. Suolaisten tuotteiden tilaus tulee antaa viimeistään noutoa edellisenä päivänä klo 10.00 mennessä. Maanantaipäivän tilaukset tulee tehdä viimeistään perjantaina klo 12.00 mennessä. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

  2. Toimitustavat

  Tilaamanne tuotteet voitte noutaa myymälästämme myymälän aukioloaikoina.
  Myymälöiden yhteystiedot verkkokaupan alalaidasta.

  Voitte valita myös toimituksen valitsemaanne osoittesseen 10 km säteellä leipomostamme. Tällöin tilauksen vähimmäissumma on 10 euroa. Kuljetukset tapahtuvat maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 12.30 – 16.00 välisenä aikana tai toisin sovittaessa. Meillä ei ole kuljetusta lauantaisin eikä sunnuntaisin.

  3. Maksutavat

  Ostosopimus syntyy, kun HerkkuPekka on vahvistanut tilauksen ja asiakas on vastaanottanut tilausvahvistuksen sähköpostitse. Säilyttäkää tilausvahvistus mahdollisen myöhemmän, tilausta koskevan viestinnän varalle.

  Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

  Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

  Maksupalvelutarjoaja

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  Puhelin: 0207 181830

  Verkkopankit

  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

  4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

  Viallisilla tai väärillä tuotteilla on palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Mikäli haluatte hyvityksen tuotteesta tai uuden tuotteen viallisen tilalle, teidän tulee palauttaa kyseinen tuote myymäläämme.

  Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon puhelimitse numeroon 0207 411 411 (maanantai-perjantai klo 8.00-14.00)

  Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että valmistamme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).


  5. Reklamaatiot

  Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: verkkokauppa@herkkupekka.fi tai soittamaan 015-514999.


  6. Tilauksen peruminen

  Voitte peruuttaa tilauksenne, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen verkkokauppa@herkkupekka.fi tai soittamalla 015-514999. Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Tilausta ei voi peruuttaa verkkokaupan kautta.

  7. Yhteystiedot

  Savonlinnan HerkkuPekka Pullapuoti Oy
  Olavinkatu 53
  57100 Savonlinna

  p.015-514999

  info@herkkupekka.fi